• Contract

  • TRASQUILON PERRUQUERS-REUS

    La naturalesa arriba a la Perruqueria Trasquilon de Reus mitjançant la incorporació d’un jardí vertical  que seguint el ritme dels llistons de fusta de castanyer ens condueix al fons del saló creant un espai acollidor, càlid I confortable.

    Mitjançant “la biofilia” i les textures dels materials nobles empleats aconseguim fer viatjar al client a través de les sensacions i el retrobament amb la natura, al mateix temps que potenciem els valors de la marca Trasquilón de “connectar amb la bellesa, benestar i respecte amb el medi ambient”.

  • Altres projectes relacionats

  • Estètica Sònia Rovira

    El Pla de Santa Maria
  • Mediateca CEIP Sant Ramon

    El Pla de santa Maria
  • Perruqueria Meritxell

    El Pont d'Armentera
  • Perruqueria Salmerón August 10

    Tarragona

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto